Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

❤ מילוי גנאש פירות יער
מרכיבים:
100 גרם שמנת מתוקה
160 גרם שוקולד לבן
30 גרם מחית פירות יער
הוראות הכנה:
להרתיח בסיר את השמנת ומחית הפטל
להסיר מהאש ולצקת לבפנים את השוקולד הלבן, לערבב עד לבלילה חלקה.
לתת לזה לנוח כמה שעות במרר, ואז לזלף לתוך המקרונים.
❤ קרם לימון
מרכיבים:
3 כפות מחמאה רכה ללא מלח
120 ג' אבקת סוכר
2 כפיות שמנת מתוקה
1 כף מיץ לימון
1 כפית קליפת לימון מגוררת
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח
הוראות הכנה:
לערבב במיקסר את החמאה כ-2 דקות לקבלת תמיסה חלקה, להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב עוד כ-3 דקות עד שהתמיסה חלקה.
❤ מלית פיסטוק
200 מ”ל שמנת מתוקה
חפיסת אינסטנט פודינג וניל
40 ג’ חמאה בטמפ’ החדר
כף מחית פיסטוק
הוראות הכנה:במיקסר חשמלי מקציפים את השמנת, ואינסטנט הפודינג עד שנוצר מוס
מוסיפים את החמאה ומחית הפיסטוק וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
❤גנאש שוקולד קרמל
2/3 כוס אבקת סוכר
חצי כפית מיץ לימון
40 מ”ל מים
150 מ”ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד חלב
הוראות הכנה:
בסיר קטן יש לבשל את אבקת הסוכר עם המים ומיץ הלימון, ולערבב בחום בינוני עד גבוה, לערבב עד שהסוכר נמס. להשאיר על האש עד שנהיה לזה צבע קרמל (בערך 4 דקות).
להסיר מהאש, להוסיף שמנת ולערבב.
להחזיר לאש, להוסיף שוקולד ולערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
יש לקרר את התערובת (בערך שעה) ואז להעביר למקרר להתמצקות.
ועכשיו תור הפירות האדומים:
❤קולי תות, קולי פירות יער
קילו פרי , לשטוף הייטב לחתוך, להסיר כל מה שמיותר לשקול שוב משקל נטו,
על כל קילו להוסיף- 20% סוכר , 10% קורנפלור, תפוח עץ ירוק מקולף חתוך.לקוביות וקורט מלח.
לטחון הכל במג'ימיקס בבלנדר עד שלא שאר גוש, להעביר לקלחת ולבשל על אש קטנה עד שיסמיך, לסנן טוב ולהעביר לכלי אטום לשמור במקרר.

מתכוןמתכון