Share with:


בשרי

אופן הכנה

3 כוסות שעועית יבשה להשרות כל הלילה במים..
קילו בשר מס 8..
תפוחי אדמה שלמים לפי מספר הסועדים..
ביצים לפי מספר הסועדים..
2 רגלים של פרה או עצמות עגל..
בצל שלם עם הקליפה..
מלח פלפל שחור אבקת מרק עוף כורכום קצת פפריקה חריפה או מתוקה שמן..

אופן ההכנה
לשטוף את השעועית שהשרנו במים
2להניח בסיר מעל לפזר את הבשר שניקינו ושטפנו
את העצמות…מעל תפוחי אדמה…
בצל שלם עם הקליפה
את התבלינים והשמן לכסות במים…
לבשל על הגז מידי פעם לכפות את הקצף..לבשל 30 דקות על להבה בינונית נמוכה
את הביצים לבשל בסיר נפרד ולהוסיף לסיר

להניח על הפלטה כל הלילה

חמין
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים