Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו צלי כתף (בשר מס' 5) חתוך
דלעת בינונית חתוכה לקוביות
2 כפות תרכיז עגבניות
3 כפות סוכר
מיץ מחצי לימון טרי
כפית מלח
קורט פלפל שחור
חצי כף פפריקה מתוקה
מים
4-5 כפות שמן

אופן ההכנה:
1. מבשלים ת קוביות הבשר שעה על אש גבוהה בסיר עם מים רותחים או מחצית מן הזמן בסיר לחץ.

2. לאחר שהבר מוכן מוציאים אותו מן המים ומניחים בצד.

3. בסיר מחממים שמן, מוסיפים את הבשר ולאחר כדקה את הסוכר, תרכיז עגבניות, לימון, פלפל שחור, פ. מתוקה ומלח.

4. לאחר ערבוב כשתי דקות מניחים את הדלחת ומוסיפים מים בגובה של כ-4 ס"מ מעל גובה תכולת הסיר.

5. מבשלים כ-40 דקות, עד שהמרק מסמיך

תבשיל בקר ודלעת חמוץ מתוק
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים