Share with:


בשרי

אופן הכנה

יצא מהתנור האוסובוקו לאחר 5 שעות כל מילה מיותרת טעם נדיר 🔥🔥🔥🔥🔥חג שמח 🙏🌹🌹אוסובוקו ישב במרינדה ירקות שורש יין אדום עשבי תיבול עד מחר ..וניכנס לתנור ל5 שעות140 מעלות 🔥🔥🔥🔥

מתכון :
אוסובוק איכותי פרוס עובי 3 ס"מ
בצל
גזר
שום מקולף
רוזמרין
יין איכותי ( השתמשתי במקלט)
שחור גרוס .מלח .פפריקה .ראס אל חנות איכותי
עלי דפנה
פלפל אנגלי
במחבת חמה מאוד עם שמן
מטגנים את הבשר משני הצדדים
מוציאים לתבנית .
מטגנים מעט את הירקות עם העשבי תיבול מוסיפים את היין כל הבקבוק .מתבלים ומוסיפים עוד חצי ליטר מים ..רתיחה של 3 דקות .
מרפדים תבנית עם הירקות מניחים את הבשר על הירקות יוצקים את הרוטב .
נותנים להתקרר .
מכניסים למקרר לילה .
למחר מכניסים לתנור מכוסה 180 ל40 דקות .
מורידים טמפרטורה 130 מעלות לעוד 4 שעות ..בהצלחה וחג שמח .🙏🙏🌹

טלפון להזמנות : 054-744-6518

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖

אוסובוקו במרינדה ,ירקות שורש ,יין אדום ועשבי תיבול_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים