מתכון /סיגלית ימין
1/2 קילו בשר
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
שני בצלים גדולים
שני כפות רסק עגבניות
6 תפוחי אדמה ארבע
גמבה אחת
2גזר
4כפות שמן
תבלינים
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית בהארט
כפית כורכום
כפית פלפל שחור
אופן הכנה
לקצוץ את הפטרוזיליה את הכוסברה את הבצל ולהוסיף לבשר להוסיף תבלינים שני כפות שמן לערבב טוב לשים במקרר בינתיים נכין את הרוטב לקצוץ בצל לשים בסיר עם שני כפות שמן לטגן עד אז אהבה להוסיף שני כפות גדושות של רסק עגבניות תבלינים כוס מים את תפוחי אדמה גמבה גזר להביא לרתיחה ברגע שהרוטב רותח להנמיך את הגז להוציא את הבשר מהמקרר ליצור כדורים קטנים לשים בתוך הסיר בעדינות לבשל 45 דקות לקראת הסוף לפזר כוסברה מעל
בתיאבון בהצלחה