Share with:


פרווה

אופן הכנה

1/2 ק"ג קמח
1/2 כוס שמן לשתייה חמה
1 אבקת אפייה
3 סוכר וניל
2 כוסות מים פושרים

לסירופ סוכר
2 וחצי כוסות סוכר
1 וחצי כוס מים
רצועה של לימון
פלח של לימון

מכניסים למיקסר את הקמח , שמן, אבקת אפייה,סוכר וניל ואת המים בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצל גמיש ונוח לעבודה
מעבירים את הבצק לכלי ומכסים בניילון נצמד ומנוחה של 20 דק
מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים לעובי של 1-1.5 ס"מ .חותכים רצועות לאורך של 35 ס"מ ורוחב של 1 1/2 ס"מ
לוקחים רצועת בצק ומסובבים סביב מזלג ומכניסים לשמן עמוק, מטגנים מצד לצד עד להזהבה

הכנת סירופ:
שמים על הגז את המים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ עדיים נוזל אבל עדיין דביק באצבעות

טובלים את כל העוגיות ואפשר לפזר שומשום

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת שוקולד עוגיות שבקיה מרוקאית_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים