Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

החומרים:
2.5 כוסות בוטנים קלויים וטחונים דק
3/4 כוס סוכר לבן
3 חלמונים
קורט מלח
1 כפית קינמון
רבע כפית ציפורן טחון
50 גר שוקולד מריר מומס.
150 גר אבקת סוכר.
הכנה:
לערבב,בוטנים,סוכר,חלמונים,תבלינים לתערובת מעט דביקה,לכדרר עיגולים קטנים באבקת סוכר,לעצב בתבנית עם צורות(מה שיש בבית)אם אין להניח בעטרה מספר 0.
אפייה ב180 מעלות כ15 דקות,המשך אפייה מתבצע מחוץ לתנור.
לאחר שהעוגיות התקררו,לזלף שוקולד מריר מומס,להשאיר להתיצבות.


באהבה/אורנה ועלני❤❤❤❤❤

פקעות בוטנים במילוי שוקולד ללא גלוטן_מתכון של אורנה ועלני
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים