Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 חלבונים
11/2כוסות סוכר
קורט מלח
3 כוסות קוקוס

אופן הכנה:
על ביין מארי שמים חלבונים וסוכר עד שלא נשארים גרגירי סוכר בכלל.מוסיפים את המלח
מעבירים למיקסר מתחילים להקציף 8 דקות.
מקפלים את הקוקוס בהדרגה עד לקבלת מסה אחידה
מזלפים למנג'טים.
מכניסים לתנור 130 מעלות לא טורבו 20 דקות

בהצלחה 🌹🌹

מרנג קוקוס_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים