Share with:


פרווה

אופן הכנה

250 גרם מחמאה
קורט מלח
200 גרם אבקת סוכר
2 סוכר וניל
200 מייל שמן
3 ביצים
2 כפות קורנפלור
1 אבקת אפיה
700 גרם קמח.

אופן הכנה:
מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 2 דקות מוסיפים שמן וביצים ומלח. לעוד דקה מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים ביד עד קבלת בצק רך ונעים.
עוטפים בניילון לחצי שעה במקרר.
פותחים בין ניילון או נייר אפייה לעובי חצי ס"מ. קורצים צורות לפי בחירתכם. אופים 160 מעלות תנור תחתון ל10 דקות. ועוד 3 דקות תחתון ועליון.
לקשט לפי דמיונכם.
בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגיות תכשיטים 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים