Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 כוסות קמח
1 אפיה
200 גרם חמאה /מרגרינה /מחמאה
1 ביצה
רבע כוס סוכר
1 סוכר וניל

מעבדים את כל המרכיבים לבצק אחיד מנוחה שעה במקרר
200 גרם חלבה
100 גרם שקדים
100 גרם אגוזי פקאן/מלך
מייפל לזילוף

מחממים תנור מראש 160 מעלות
בתבנית גדולה ומשומנת קלות משטחים את הבצק בעזרת הידיים על גבי פני שטח התבנית בצורה אחידה…מפוררים חלבה על פני כל שטח הבצק..מעל את השקדים ואז פקאן או מלך…מכניסים לתנור עד להזהבה…מוציאים ומזליפים מייפל שתי וערב…מצננים …עדיף להשהות במקרר לילה ואז לחתוך…

חיתוכיות חלבה אגוזים שקדים ומייפל_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים