Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
כוס חד פעמי שתיה קרה
‏שש ביצים ,בטמפרטורת החדרL
3/4 כוס סוכר,
3 כפות שמן,
כפית אבקת אפיה ,
כף ‏אינסטנט פודינג וניל ,
כוס קמח,

לקרם
שמנת מתוקה 500 גרם
מחית מינגו כוס ‏,טרי או ‏קפוא ,כפית תמצית וניל
חבילת אינסטיט פודינג וניל
אבקת זלטין
14 גרם כף,
2 כפות מים ,
2 כפות אפקת סוכר,

אופן הכנה
‏להקציף ביצים שלמות לקצץ בהיר מרנג להוסיף סוכר בהדרגה תמצית וניל שמן כף אינסטיט פודינג וניל קמח אבקת אפיה ‏ לצקת את הבלילה
‏לתבנית משומנת ‏מספר 24 לאפות את העוגה על חום 170 מעלות 30 דקות
לבדוק ‏כל אחת ותנור שלה

כשהעוגה מוכנה לצננן
‏בינתיים להכין קרם לעוגה הכניסו את הג׳לטין לקערה קטנה
עם שני כפות מים להניח בצד ‏,להקציף שמנת מתוקה, עם אבקת סוכר אינסטנט פודינג תמצית רום
להוסיף את ‏מחית המנגו הכניסו את הג׳לטין למיקרו ל-30 שניות ,לקחת כפית מהקצפת לערבב ‏אם הג׳לטין ולצקת לקצפת לערבב
‏בינתיים העוגה קרה ‏לחתוך את העוגה לשלוש שכבות שוות ‏לצקת קרם בנדיבות לכסות שוב קרם ‏שכבה שלישית לצפות את העוגה בקרם ‏להכניס למקרר ‏ל 40 דקות ואחר כך להמשיך לקשט כיד המלך ..

עוגת מנגו ‏אוורירית
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים