מצרכים
כוס חד פעמי שתיה קרה
שש ביצים ,בטמפרטורת החדרL
3/4 כוס סוכר,
3 כפות שמן,
כפית אבקת אפיה ,
כף אינסטנט פודינג וניל ,
כוס קמח,
לקרם
שמנת מתוקה 500 גרם
מחית מינגו כוס ,טרי או קפוא ,כפית תמצית וניל
חבילת אינסטיט פודינג וניל
אבקת זלטין
14 גרם כף,
2 כפות מים ,
2 כפות אפקת סוכר,
אופן הכנה
להקציף ביצים שלמות לקצץ בהיר מרנג להוסיף סוכר בהדרגה תמצית וניל שמן כף אינסטיט פודינג וניל קמח אבקת אפיה לצקת את הבלילה
לתבנית משומנת מספר 24 לאפות את העוגה על חום 170 מעלות 30 דקות
לבדוק כל אחת ותנור שלה
כשהעוגה מוכנה לצננן
בינתיים להכין קרם לעוגה הכניסו את הג׳לטין לקערה קטנה
עם שני כפות מים להניח בצד ,להקציף שמנת מתוקה, עם אבקת סוכר אינסטנט פודינג תמצית רום
להוסיף את מחית המנגו הכניסו את הג׳לטין למיקרו ל-30 שניות ,לקחת כפית מהקצפת לערבב אם הג׳לטין ולצקת לקצפת לערבב
בינתיים העוגה קרה לחתוך את העוגה לשלוש שכבות שוות לצקת קרם בנדיבות לכסות שוב קרם שכבה שלישית לצפות את העוגה בקרם להכניס למקרר ל 40 דקות ואחר כך להמשיך לקשט כיד המלך ..