Share with:


חלבי

אופן הכנה

המתכון:
ראשית נשים שקף מסביב לרינג/תבנית.
100 גרם ממרח לוטוס
100 גרם עוגיות לוטוס.
100 גרם עוגיות אוראו.
1/2 כוס סוכר (לא חייב למי שלא אוהב יותר מדי מתוק)
750 מ"ל שמנת מתוקה
500 מ"ל גבינה לבנה מסקרפונה 40%. ( אפשר כל גבינה, פעם קודמת עשיתי עם 5% יצא הרבה יותר טעים. פצצה!)

אופן ההכנה:
מחממים במיקרוגל את 100 גרם ממרח הלוטוס, ובו"ז טוחנים 200 גרם עוגיות לוטוס ואוראו, מערבבים לתערובת אחידה, משטחים בתבנית ומכניסים למקפיא לכ-15 דקות.

מלית הגבינה:
מקציפים במיקסר במהירות גבוהה 750 מ"ל שמנת מתוקה, 500 מ"ל גבינה לבנה 40% עד לקבלת תערובת יציבה.
משטחים בתבנית ומכניסים למקפיא להתייצבות במשך 4 שעות, אפילו לילה.

לקישוט:

פיזרתי עוגיות אוראו ולוטוס טחונים.
אפשר לקשט איך שרוצים

עוגת גבינה לוטוס אוראו
מיכל יחזקאלספר המתכונים של
מתכון של

מיכל יחזקאל

11 מתכונים