Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק:
500 גרם קמח
400 חמאה / מחמאה
200אבקת סוכר
2ביצים
קורט מלח

למלית
1 שמנת מתוקה 250 מייל
200 גרם שוקולד מרירי
אפשרויות אגוזים קצוצים. שקדים קצוצים.

אופן הכנה לבצק:
חמאה סוכר וקמח במיקסר עם וו גיטרה לעבד עד פירורים להוסיף את את הביצים עד גיבוש. להוציא לניילון נצמד לקירור לשעה.
לפתוח את הבצק על משטח מקומח מעט. לסדר בתבניות אישיות לאפות 180 מעלות 100 עד 15 דקות. בזמן הזה נכין את המלית.
מחממים את השמנת המתוקה עד סף רתיחה להוסיף את השוקולד לערבב עד קבלת גנש חלק. לצקת בתוך הפאי לקרר במקרר. שעה לפחות.

להכין קרם.
1 שמנת מתוקה
כף אינסטנט פודינג
להקציף עד קבלת קרם יציב.
לזלף יפה מעל הפאי לקשט עם תותים או כל פרי שאוהבים
בהצלחה 🌹🌹🌹

פאי שוקולד_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים