Share with:


חלבי

אופן הכנה

ההכנה
מקציפים
4 ביצים לקצף בהיר
מוסיפים כוס סוכר
מקציפים מס' דקות
מוסיפים כוס שמן
וחצי שמנת מתוקה

בקערה מערבבים
כוס קמח תופח
כוס שוקולית
מוסיפים
לקערת הביצים
מערבבים היטב
שלא יהיו גושים
לשמן תבנית
ולשפוך את
הבלילה לתבנית
לנער קלות את
התבנית להוצאת אוויר
להכניס לתנור שחומם מראש
180 מעלות
30/40 דקות

לבדוק עם שיפוד
מוכנות העוגה

הכנת הגנאש
בסיר מחממים
חצי שמנת מתוקה
כשרותח מוסיפים
100 גרם שוקולד
לבן עוגיות
לאחר 1 עד 2 דקות
מורידים את הסיר מהאש
מערבבים עם כף לקרר
מוסיפים לסיר
כף אגוזי מלך טחונים
מערבבים היטב יחד
כשהעוגה בחוץ
לחורר את העוגה
עם שיפוד
לשפוך את הגנאש
על כל העוגה

עוגת שוקולד בציפוי גנאש שוקולד לבן עוגיות ואגוזי מלך_מתכון של יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים