Share with:


חלבי

אופן הכנה

השנה חג הפסח הולך להיות הרבה יותר מצומצם ושקט אצל כולנו.
אני מוצאת את הנחמה שלי בקינוחים מושחתים ושוקולדים – ובכלל מה זה חג בלי מתוקים שווים על השולחן?
קבלו את הקינוח הכי פשוט והכי טעים, בלי מיקסר!
בראוניז כשר לפסח עם דובדבנים ושוקולד לבן 😋
הדובדבנים הם תוספת שלי והם לגמרי משדרגים בעיניי – אבל מי שלא אוהב כמובן יכול לוותר.

מתכון לתבנית מרובעת קטנה:
– 100 גרם שוקולד מריר
– 100 גרם חמאה
– 2 ביצים L
– קורט מלח
– 70 גרם סוכר
– 40 גרם קורנפלור
– 2 כפיות ריבת דובדבנים עם 7-8 דובדבנים שלמים מגולענים וחתוכים
– 50 גרם שוקולד לבן
– שוקולד מריר מגורר לקישוט

אופן הכנה:
1. נמיס חמאה ושוקולד יחד ונערבב עד שהכל נמס לחלוטין.
2. נטרוף פנימה 2 ביצים.
3. נוסיף מלח, סוכר ובסוף קורנפלור. נערבב רק לאחידות.
4. נעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה. נפזר מעל את חתיכות הדובדבנים ואת הריבה.
5. נאפה בחום של 170 מעלות כ-25 דקות. עד שהשוליים יציבים אך המרכז מעט רוטט. נצנן לחלוטין.
6. נחתוך את הבראוניז לריבועים בגודל שרוצים.
7. נמיס שוקולד לבן ונפזר בעדינות מעל כל ריבוע.
8. נפזר שוקולד מריר מגורד לקישוט.

זה הכל!

תאכלו ותהנו. ואל תשכחו לתייג אותי ❤️

תעקבו גם באינסטגרם: https://www.instagram.com/madlen_patisserie/

בראוניז כשר לפסח עם דובדבנים ושוקולד לבן 
מדלן אביבספר המתכונים של
מתכון של

מדלן אביב

36 מתכונים