Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קוטר 26 או 2 אינגליש קייק או קאפקייקס
כוס מידה אוניברסלית 200cc
כוס סוכר לבן
4 ביצים
כפית תמצית וניל
רבע כוס שמן
חצי כוס שמנת מתוקה או צמחית
200 גרם שוקולד מריר בטעם דובדבן או תפוז
2 כוסות קמח לבן
שקית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
כף ליקר שוקולד (לא חובה)
3/4 כוס מים רותחים מערבבים עם חצי כף נס קפה.

הכנה:
מחממים תנור ל 160 מעלות מומלץ טורבו.
בקערת המיקסר מערבלים הסוכר עם הביצים ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את השמן בהדרגה ולאחר מכן את השמנת המתוקה.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים למיקסר מערבלים במהירות נמוכה, מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה והסודה לשתיה בהדרגה.
לבסוף מוסיפים את המים והליקר, תוך כדי עירבול המיקסר
מערבבים עוד קצת עד שהתערובת אחידה לחלוטין.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת
אופים את העוגה במשך כחצי שעה עד 45 דקות
עד שהיא שחומה וקיסם שנועצים במרכז שלה יוצא יבש.