Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון : מיכל יחזקאל

מרכיבים לעוגה קוטר 24'

200 מ"ל שמן
100 גרם סוכר
8 ביצים
חצי כוס קקאו מנופה
חצי כוס שוקולית מנופה
140 גרם קמח תופח.

להכנת הקרם:
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפיות קפה נמס
פצפוצי שוקולד

לציפוי העוגה:
250 מל שוקולד מריר
250 מל שמנת

אופן ההכנה:

לעוגת השוקולד:
מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את כל מרכיבי העוגה לפי סדרם.
יוצקים לתוך תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שתופח וקיסם יוצא עם פירורים.
אחרי שמתקררת העוגה חותכים עם מסור את העוגה לחצי שווה.

להכנת הקצפת:
מקציפים במיקסר 250 מל שמנת ומוסיפים את קפה נמס עד לאיחוד.
מוסיפים חופן של פצפוצי שוקולד ומערבבים.
ומשטחים מעל העוגה שחתכנו לחצי.

*אפשר למרוח מעל ריבת חלב.
מכניסים למקפיא להתייצבות ואחכ שמים מעל את החצי השני של עוגה.

גנאש:
ממיסים שמנת שוקולד ושופכים מעל העוגה.
אוהבת את הקבוצה הזו

עוגת שוקולד וקצפת
מיכל יחזקאלספר המתכונים של
מתכון של

מיכל יחזקאל

11 מתכונים