Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 כפות גדושות ממרח השחר/נוטלה
3/4כוס מים רותחים
2 כוסות קמח תופח/רגיל עם אחת אפיה
כפית קקאו/שוקולית
3/4כוס סוכר חום כהה דביק
3 ביצים m
חצי כוס שמן
קורט מלח/מאזן מתיקות
כפית תמצית וניל
כפית שטוחה נס קפה
שוקולד ציפס לפיזור מלמעלה

אופן ההכנה
מערבבים בקערה רחבה ממרח ומים רותחים עד להמסה
מוסיפים שמן ומערבבים היטב
מוסיפים תמצית וניל
ואת הביצים טורפים אחת אחת במהירות
מוסיפים קקאו מערבבים ואת יתר המרכיבים
את הקמח מוסיפים לסירוגין ומערבבים במטרפה עד לתערובת חלקה
תבנית בינונית משומנת או 2 אינגליש מפזרים מעל הבלילה שוקולד ציפס בנדיבות ולתנור..

חום תנור 160 מחומם מראש עד שקיסם יוצא יבש..

עוגת שוקולד מהירה רכה_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים