החומרים:
1 כוס קרם קוקוס( מפחית של 400מל)
1 שמנת חמוצה200מל
1כוס קוקוס.
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
5 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות גדושות ריבת חלב
לקרם:
1 כוס קרם קוקוס(מה שנשאר מהפחית של 400מל)
1שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב/ וניל
1 כף ריבת חלב
לציפוי:
100גר שוקולד מריר
חצי קופסא שמנת מתוקה
הכנה:
הקצפת ביצים וסוכר לקצף תפוח ובהיר.בהדרגה להוסיף, סוכר, קרם קוקוס, שמנת חמוצה. ושאר החומרים היבשים. לאחד לתערובת אחידה.
תבנית 26. אפייה ב170 עד לקיסם לח ולקרר.
להקציף ביחד את כל חומרי הקרם, למרוח מעל העוגה. להשאיר במקרר עד להתייצבות.
להמיס את חומרי הציפוי במיקרו ולשפוך באופן אחיד מעל העוגה…