Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
5 ביצים
1 וחצי כוסות סוכר כוס חד פעמי 200 מ"ל
קורט מלח
2 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי
גרידת תפוז

לקישוט
1 כף קקאו
1 כף נס לא חייב

אופן ההכנה
1להקציף ביצים שלמות עם קורט מלח וסוכר לפחות 5 דקות לקבלת קצף תפוח .
2להנמיח את מהירות המיקסר להוסיף את השמן בזילוף .
3לערבב את היבשים חוץ מהקקאו להוסיף לקערת המיקסר יחד עם המיץ לערבב מעט לקבלת בלילה חלקה להוציא כוס להוסיף כף קקאו לערבב .
4לשמן תבנית לפזר מעט סוכר להוסיף חצי מהבלילה הלבנה לשפוך באמצע את הבלילה החומה ומעל שוב את הלבנה לקחת מזלג או קיסם ולקשקש לקבלת שיש.
5לאפות 170 מעלות 45 דק.
6ואת לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לקרר .
7לפזר אבקת סוכר .
8אפשר לאפות בתבנית 24 או סיר פלא.

עוגת שיש ללא הפרדת ביצים רכה וטעימה_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים