2 כוסות קמח תופח/1 אפיה
כוס סוכר
3 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים רצוי טיבעי
3 כפות קקאו/שוקולית
גרדת תפוז כפית/תפוז קטן
כפית תמצית וניל
להתחיל עם הרטובים הסוכר והביצים/פרט לקקאו
לערבב היטב במטרפה ידנית
להוסיף קמח ולערבב לתערובת אחידה
לקחת חצי מהבלילה ולהוסיף קקאו/שוקולית
לערבב לתערובת אחידה
לשמן תבנית בינונית..לשחק עם הבלילות…פעם חום ופעם לבן
בעזרת כפית לעשות תנועות עגולות ליצור שיש
חום תנור 160 טורבו עד שקיסם יוצא יבש במרכז.