Share with:


פרווה

אופן הכנה

2 כוסות קמח תופח/1 אפיה
כוס סוכר
3 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים רצוי טיבעי
3 כפות קקאו/שוקולית
גרדת תפוז כפית/תפוז קטן
כפית תמצית וניל

להתחיל עם הרטובים הסוכר והביצים/פרט לקקאו
לערבב היטב במטרפה ידנית
להוסיף קמח ולערבב לתערובת אחידה
לקחת חצי מהבלילה ולהוסיף קקאו/שוקולית
לערבב לתערובת אחידה

לשמן תבנית בינונית..לשחק עם הבלילות…פעם חום ופעם לבן
בעזרת כפית לעשות תנועות עגולות ליצור שיש
חום תנור 160 טורבו עד שקיסם יוצא יבש במרכז.

עוגת שיש בחושה_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים