4 ביצים
50 ג"ר שוקולד חלב מגורד
50 ג"ר שוקולד לבן מגורד
2 כוסות קמח מנופה
1 אבקת אפייה
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
כפית תמצית וניל
2 כפות ממרח נוטלה
ציפוי:
3 כפות נוטלה
4 כפות חלב
50 ג"ר אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1 מערבבים הייטב את הביצים עים סוכר ומוסיפים בהדרגה שמן, מיץ תפוזים,תמצית וניל
2 לערבב את הקמח והאבקת האפייה ולהוסיף לבלילה ולערבב עד שלא יהיו גושים
3 להרכבת העוגה להוציא חצי כוס מהבלילה להוסיף לתוכו 2 כפות נוטלה ולערבב ולשים בצד
4 לשמן 2 תבניות אינגליש קייק
5 שופכים מחצית מהבלילה הלבנה ל 2 התבניות ועליהם להוסיף עים כף בצורות את בלילת השוקולד ולשייש עים קייסם
6 מפזרים מעל את שני סוגי השוקולד המגורד ומכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות ל 40 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
7 הכנת הציפוי להמיס במיקרו את הנוטלה החלב ולצפות את העוגות בעדינות עים כף ולפזר אגוזים קצוצים