Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

כוס מידה אוניברסלית
בקערת המיקסר
מקציפים
3 ביצים
חצי כוס סוכר
מוסיפים
1 סוכר וניל
חצי שמנת מתוקה
חצי כוס שמן
2 כוסות קמח
1 א. אפיה
לשים היטב לבלילה אחידה
הכנת הגנאש
ממיסים במיקרוגל
חצי שמנת מתוקה
שוקולד חלב ושיברי לוז
משמנים תבנית
מוזגים חלק מהבלילה ומשטחים
מוזגים מהגנאש
ובעזרת מרית
משטחים על השכבה הראשונה
ושוב מהבלילה
על הגנאש ובסוף מה שנשאר מהגנאש ומנערים קלות את התבנית
180 מעלות
35/40דקות
בודקים בשיפוד
מוכנות העוגה

עוגת  שיש שכבות עם שוקולד חלב ושיברי לוז_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים