Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבלילה:
5 ביצים
1 ורבע כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 מיכל גבינת סימפוניה5% 200גר
1 שמנת חמוצה 200 מיל
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפייה

לתערובת התפוחים:
3 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
1 כף סוכר
1 כפית מיץ לימון
1 כף גרידת לימון

לתערובת השוקולד:
200 גר שוקולד מריר
1 כף קקאו
1 כפית נס קפה
1 כפית שמן
1/4 כוס חלב
להמיס שוקולד במיקרו, להוסיף את שאר החומרים לתערובת אחידה

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר
בהדרגה להוסיף סוכר ושמן ולהמשיך להקציף
לתערובת הביצים להוסיף, גבינה, שמנת חמוצה, קמח וא. אפייה לתערובת אחידה
לחלק את הבלילה לחצי
בחצי הראשון להוסיף את תערובת תפוחי העץ ולמזג.
לשפוך לתבנית 26/ 24.
למחצית הנותרת להוסיף את בלילת השוקולד ולאחד.
להניח מעל בלילת התפוחים ולשיש בעזרת כף
אפייה 170 עד לקיסם מעט לח. לקרר
להמיס 100גר שוקולד מריר עם מחצית מיכל שמנת מתוקה.
לפזר מעל העוגה. לשמור במקרר…

עוגת שיש, תפוחים, גבינה ושוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים