Share with:


חלבי

אופן הכנה

למלית אוראו:
1 כוס שוקולד ציפס
.1 כוס עוגיות אוראו בטעם שוקולד מרוסק טחון גס
.2 כפות חלב
.1/3 מבלילת הוניל

לעוגה:
1 וחצי כוסות קמח
.1 אבקת אפייה
.1 אינסטנט פודינג וניל
.5 ביצים
.1 כוס סוכר
.3/4 כוס שמן
. 2 מיכל שמנת חמוצה( 400 מל)

ציפוי:
3 כפות גדושות ממרח לוטוס לא חלק מומס

קישוט: 25 גרם שוקולד לבן מומס( לא חייב)

הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. תוך כדי הקצפה להוסיף, סוכר, שמן ושמנת. ולאחד. להוסיף חומרים יבשים ולאחד לבלילה אחידה. 1/3 מהתערובת להשארי בקערה של המקסר. להעביר את שאר הבלילה לתבנית 26.לשליש הנותר להוסיף את שאר החומרים של מלית האוראו. לערבב להניח מעל בלילת הוניל ולשיש בעזרת סכין. אפייה ב180 עד לקיסם מעט לח ולקרר.לשפוך מעל את הלוטוס המומס, שיכסה את כל העוגה. לקשט ב2 כפות אוראו טחונים גס. ובקישוט שוקולד לבן.

עוגת שיש ווניל אוראו בציפוי לוטוס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים