לעוגה
5 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 שמנת חמוצה9%(400 מיל)
1 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 כוס קוקוס
לשיוש:
100 גר שוקולד מריר
100 גר שוקולד חלבי
1 כוס שערות חלווה
לקישוט;
אבקת סוכר/ קצפת
הכנה:
יש להקציף ביצים לקצף תפוח ובהיר
להוסיף בהדרגה סוכר ושמן
להוסיף שמנת חמוצה ולאחד
להוסיף, קמח, אבקת אפייה וקוקוס לאחד הכול לתערובת אחידה
לשפוך לתבנית מ שומנת 24
להמיס במיקרו שוקולדים
לפזר מעל הבלילה שערות חלווה ושוקולד מומס ולשיש בעזרת סכין.
אפייה ב170 עד להזהבה ולקרר
ניתן לאבק באבקת סוכר. אני מרחתי קרם…