Share with:


חלבי

מה צריך?

5 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 קופסא שמנת מתוקה
200 גר גבינת שמנת בטעם טבעי.
1.5 כוסות שקד לבן טחון.
1.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 כוס חלבה מפורררת.
2 כפות גדושות ממרח נוטלה.
.
לאיבוק:
אבקת סוכר

אופן הכנה

להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובניר.
בהדרגה להוסיף:סוכר, סוכר וניל,שמנת מתוקה, גבינת שמנת ולאחד הכול לבלילה אחידה.
בקערה נפרדת, לנפות קמח ואבקת אפייה.להוסיף שקד לבן וחלבה ולערבב.
לאחד בהדרגה עם בלילת הביצים.
לתבנית 24/26לשפוך מחצית מהבלילה(לפי העין).
למחצית הנותרת להוסיף את ממרח הנוטלה, לערבב עד לאחידות.
להוסיף את בלילת הנוטלה מעל הבלילה שבתבנית ולשיש בעזרת הלקקן.
אפייה ב180(לא טורבו)עד לקבלת קיסם מעט לח.
לקרר ולאבק

עוגת שיש,חלבה,שקדים ונוטלה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים