Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
6 ביצים מופרדות
1/2 2 כוסות סוכר
1 כף תמצית וניל
1/2 1 כוסות קמח
3/4 כוס קקאו
1 כף נסקפה
קורט מלח
קורט סודה לשתייה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב עם אגוזים
400 גרם חמאה
מעל:
100 גרם אגוזים
100 גרם שוקולד אגוזים

אופן ההכנה:
להמיס חמאה עם אחד שוקולד חלב ושוקולד מריר ונס קפה.
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר ותמצית וניל.
להנמיך מיקסר להוסיף חלמונים להקציף באיטיות. לנפות קמח וקקאו ולהקציף באיטיות לאיחוד להוסיף את השוקולד המלח והסודה לשתייה להקציף רק לאיחוד ולהעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
לקצוץ שוקולד חלב עם אגוזים ואגוזים ולפזר מעל. לאפות 180 מעלות כ 40 דקות. אחרי שמתקרר חותכים לריבועים ומעבירים לקופסא עם מכסה

עוגת בראוניז מלאה בשוקולד ואגוזים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים