Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
קערה 1 :
4 ביצים L
2 כוסות מים רותחים מהקומקום
1 כוס שמן

קערה 2 :
2 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
1 כוס קוקוס
1 כוס שוקולית
1/2 כוס קקאו

לציפוי:
1 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב
25 גר' מחמאה או חמאה
1/4 כוס מים

הכנה :
מתחילים להקציף את כל החומרים של קערה מס' 1 לקצף תפוח ובהיר מערבבים את כל החומרים של קערה מס' 2 ומכניסים לקצף התפוח מקציפים קלות עד שהכל מתאחד משמנים תבנית אפייה מס' 26 ואם רוצים יותר גבוהה אז תבנית מס' 24-25 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים לשעה לבדוק לפני שמוציאים כי כל תנור והאפייה שלו אצלי זה שעה אופן הכנת הציפוי : שמים בסיר את כל המצרכים עד שהכל נמס ויוצרים על העוגה בעודה חמה ומתענגים על עוגת שוקולד אוורירית וטעימה בטירוף

עוגת שוקולד או מאפינס
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים