Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
4 ביצים
2 וחצי כוסות קמח תופח של אסם
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
2 כוסות סוכר
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
1 כוס מים פושרים (חצי חם חצי קר)
1 כוס מים רותחים

לציפוי גנאג' שוקולד:
125 גר' שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר
25 גר' חמאה

לקישוט מעל הגנאג': שברי מילפיי,קוקוס,ברס,סוכריות מה שבא לכם.

הכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות. שמים במיקסר את הביצים הסוכר והסוכר הוניל ומקציפים כמה דקות מוסיפים את השמן בזרם דק מנפים את הקמח והקקאו והאבקת האפייה מערבבים היטב מכבים את המיקסר ומוסיפים את תערובת הקמח ואת המים הפושרים ממשיכים להקציף על נמוך מוסיפים את המים הרותחים וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד שאין גושים (למרות שלא ייתכן שיווצרו גושים אם מתמידים לנפות את כל האבקות שהכנסנו משמנים תבנית טבעת מס' 26 או תבנית עגולה קפיצית רגילה או תבנית בינונית אחד פעמי יוצקים את התערובת לתבנית טופחים על השיש את התבנית בכדי להוריד את בועות האוויר שיש ומכניסים לתנור ל40 דקות מכינים את הגנאג' בינתיים שוברים את השוקולד בקערת חסינת חום ויוצקים את השמנת מעל מכניסים למיקרוגל ומחממים בפולסים קצרים כדקה 30 שניות כל פעם מערבבים היטב עד שמגיעים למסה מבריקה וחלקה ומוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב יוצקים על העוגה בעודה חמה ומקשטים איך שבא לכם מעל אני שמתי שברי מילפייף

עוגת שוקולד הכי טעימה שיש
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים