Share with:


פרווה

אופן הכנה

רכיבים (לתבנית 40×30 ס"מ):
לעוגה:
4 כוסות קמח + 2 שקיות אבקת אפייה (מנופה ביחד)
קורט מלח
4 ביצים (מופרדים מהחלמון והחלבון)
1 כוס קקאו
1 כוס שוקולית
2.5 כוסות סוכר חום
1 ליטר מים פושרים
1.5 כוסות שמן

תרסיס שמן
תבנית עמוקה 30×40 ס"מ

ההכנה:
1. מחממים תנור מראש ל-160
2. בקערה אחת טורפים את החלבונים עם הסוכר.
3. בקערה נוספת טורפים את החלמונים עם השמן, הקקאו השוקולית והמים.
4. בקערה עם החלמונים מוסיפים בהדרגה את החלבונים שהוקצפו בקערה נפרדת ע"י ערבוב עדין. עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים את הקמח המעורבב עם אבקת האפייה והקורט מלח לקערה עם התערובת של הביצים הקודמת, ומערבבים טוב לקבלת עיסה אחידה.
6. מרססים עם תרסיס שמן את תבנית התנור העמוקה ויוצקים לתוכה את העיסה של העוגה.
7. מכניסים לאפייה של כ-40 דקות, נועצים קיסם במרכז העוגה ואם יוצא יבש מוציאים את העוגה לצינון…

עוגת שוקולד מושלמת
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים