Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית:
150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 כוס שוקולית
1 כף מלאה קקאו
3/4 כוס קמח
1/4 כפית סודה לשתייה
50 גרם שוקולד חלב קצוץ

שכבת קרם:
2 שמנת מתוקה גדולות
1 כף אבקת סוכר
1 סוכר וניל
1 פודינג קוקוס ושוקולד לבן או פודינג וניל ותמצית קוקוס

שכבת גנאש שוקולד:
1 שוקולד חלב
1/2 שמנת מתוקה גדולות לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן בשקית זילוף

אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד מריר וחמאה.
מקציפים ביצים עם הסוכר במהירות גבוהה
מוסיפים את השוקולד המומס ושוקולית
מנפים קקאו וקמח לעיסה מוסיפים סודה לשתייה
מערבבים פנימה את השוקולד החלב
משמנים תבנית מרובעת מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות כ25דקות.
מצננים את התחתית לחלוטין.
מקציפים את הקרם ומורחים על העוגה.
ממיסים את השמנת והשוקולד לגנאש מערבבים היטב מצננים ומכסים את שכבת הקרם. שמים את השוקולד הלבן בשקית זילוף, שמים בכוס ושופכים מעל מים רותחים שהשוקולד ימס ומקשטים מעל הגנאש

שכבות שוקולד וקרם קוקוס עם שוקולד לבן
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים