Share with:


חלבי

אופן הכנה

תחתית בראוניז…
200 גר חמאה רכה
1 וחצי כוסות סוכר
3 ביצים
1 וחצי כוסות קמח תופח…(רגיל בתוספת כפית א.אפיה)
300 גר שוקולד מריר
מערבבים הכל יחד יוצקים לתבמית אופים20 דקות…לא יותר!!

למוס שוקלד:
2מכלי שמנת מתוקה
200 גר שוקולד מריר משובח!!
ממסים ומכניסים למקפיא להתקררות

למוס שוקולד לבן:
2 שמנת מתוקה
200 גר שוקולד לבן

ממיסים דוקלד בשמנת ומכניסים גם למקפיא…לשעה…מוציאים מקציפים ויוצקים על עוגת הברואוניז….מחזירים שוב למקפיא לשעה…
מוצאים שוקולד מריר מקצפים המקסר עד לקבלת תערובת יפה וקצפתית ושופחים על מוס לבן…ככה שיוצא בראוניז,מוס לבן,ומוס שוקולד…
לבסוף ממיסים 100 גר שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה…ויוצקים קר!! על העוגה שיצאה מהמקפיא…בעיגולים כך שיצא נזילות מהצצדים…
מי שרוצה לפנק זו העוגה המושלמת….ואל תשכחו פצצת קלוריות ושווה כל ביס…

עוגת מוס שוקלד לבן מריר
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים