Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח אוסם
8 טיפות קפוצינו
4 כפות קקאו

אופן ההכנה:
להפריד ביצים להקציף חלבונים
(לבן) עם קורט מלח לקצף תפוח להוסיף סוכר בהדרגה לקצף יציב
להוסיף חלמונים שמן בזרם דק
להוסיף קמח לערבב בצורת עטיפה
שהקצף לא ישבר.

לשפוך את הבלילה לתבנית משומנת
להשאיר רבע עם הבלילה להוסיף לה 4 כפות קקאו מנופה ו8 טיפות קפוצינו
של מלכת הג'לי.לפזר עם כף בתנועות סיבוביות לתוך הבלילה בכמה מקומות
לאפות בחום 160 מעלות 50-60 דקות
למעלה לפזר אבקת סוכר.

בתאבון רוז

עוגת שיש פרווה בטעם קפוצ'ינו
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים