Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים מופרדות
כוס ורבע סוכר
גרדת תפוז מתפוז בינוני
כפית תמצית וניל
1 סוכר וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים
כוס ו 3/4. קמח +אחת אפיה
חצי כוס שמן

מקציפים חלבון עם כוס סוכר לקצף אחיד אך לא נוקשה
את הקמח האפיה וגרדת התפוז מערבבים היטב ..את החלמונים והסוכרים הנותרים מקציפים לקצף תפוח ומוסיפים את השמן ומיץ התפוזים והוניל אותם מערבבים היטב. ומוסיפים את הקמח בהדרגה עד לתערובת חלקה ללא גושים..מעבירים את הבלילה הצהובה אל קצף החלבונים בהדרגה עד לתערובת אחידה בתנועות קיפול …חצי מהתערובת מעבירים לקערה עם 3 כפות קקאו מערבבים לאחדות…משמנים את התבנית עגולה 26 ויוצקים כל פעם חלק מהתערובות…פעם לבן ופעם חום ולבסוף עם כפית או שיפוד יוצרים "שיש"בתנועה מעגלית…חום תנור 160 עד שקיסם יוצא יבש במרכז. ..
לעוגת תפוזים נוותר על תהליך הקקאו ונאפה כרגיל..

עוגת שיש עננים
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים