Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
7 ביצים
כוס סוכר
כוס קמח תופח
חצי כוס קמח מצה
כוס מיץ תפוזים
3/4 כוס קוקוס
רבע כוס שמן

אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם סוכר
לערבב בקערה חלמונים שמן
ומיץ תפוזים להוסיף לקצף
בזרם דק .להוסיף קמח
לערבב בצורת עטיפה
את הבלילה מערבבים
בשלוש צלחות שמים צבעים
שרוצים בכל צלחת
מחלקים בשלוש תבניות
לאפות 30 דקות
חום 160מעלות

לקצף:
1 כוס חלב או מים
קצפת צימחית או רגילה
אינסטנט פודיג וניל.
להרכבת העוגה:
לשים שיכבה טורט ציבעוני
מעל קצפת שוב טורט
מעל קצפת ככה עד הסוף
מעל שמים ריבת אוכמניות
על זה שמים מרנג ומעל פטל

עוגת שכבות טורט קוקוס ציבעונית עם פטל ונשיקות
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים