Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון:
מצרכים:
5 ביצים גודל לארג'
1 וחצי כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
גרידת קליפת לימון
1/2 כוס מיץ לימון טרי
1/4 כוס מים מהברז.

אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצב יציב, להוסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף
לערבב את היבשים להוסיף למיקסר, להוסיף את הלימון והשמן ולהמשיך להקציף שלא יהיו גושים
להוסיף את המים ולערבב
אם רוצים לעשות שיש – אז להוציא כוס מהבלילה, להוסיף קקאו ושוקולד, לערבב ולהוסיף מעל העוגה ולקשקש עם מזלג
לחמם תנור ל- 180 מעלות
אפשר לאפות בתבנית 24 או 2 אינגליש קייק
זמן אפיה 45 דקות לבדוק עם סכין
כמובן להוציא, לקרר, ואז לפזר מעל אבקת סוכר

עוגת לימון _מתכון של אבי אלמדוי
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים