Share with:


פרווה

אופן הכנה

בס"ד
ישתבח שמך לעד מלכנו👑
תודה על הזכות להכין בסבוסה לכבוד שבת
המלכה💖
(המתכון של קארין גורן, רק שהפחתתי כמויות)

3 ביצים L
1/2כוס סוכר לבן
1/2 כוס או שמן קנולה
1/2 כוס מים
1כוס או סולת
1/2כוס קמח תופח

סירופ
3/4
כוס סוכר לבן
כוס מים
כף מיץ לימון

אופן_הכנה
במיקסר מקציפים ביצים וכוס סוכר במהירות גבוהה 10 דקות.
מוסיפים שמן וכוס מים תוך כדי הקצפה. עוצרים את המיקסר, מוסיפים סולת וקמח תופח ומקציפים לאט לאיחוד.
משטחים בתבנית משומנת בתרסיס שמן ואופים ב-180 מעלות 35 דקות, להשחמה.
בינתיים מבשלים בסיר על אש בינונית 3/4 כוס סוכר וכוס מים 10 דקות, לסירופ סמיך.
אפשר לתבל בלימון/מי זהר. מצננים.
מוזגים מעל העוגה החמה את כל הסירופ שהתקרר (זה בסדר גם אם הוא עדיין חם). מצננים שעה בטמפרטורת החדר,
פורסים ומגישים באהבה למי שאוהבים💖.

בסבוסה_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים