Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 כפות סוכר
1 ביצה
שליש כוס שמן
חצי כפית אבקת אפיה
כוס וחצי קמח
רבע כוס שוקולד ציפס
2 כפות קוקוס (לא חובה)
בקערה 1 שמים
ביצה.סוכר.שמן ותמצית וניל
בקערה 2 שמים
קמח.א.אפיה.וקוקוס
מערבבים את 2 הקערות
מוסיפים את הנוזלים
מרדדים וקורצים עיגולים
אפשר במחצית הבצק
להוסיף כף שטוחה שוקולית
180 מעלות
12/15 דקות

עוגיות שוקולד ציפס 1
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים