Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
5 כוסות קמח
1 כוס אבקת סוכר
2 מרגרינה
1 כוס אבקת שקדים
4 חלמונים

אופן ההכנה:
בקערת מיקסר לערבב את כל החומרים חוץ מהחלמונים לתערובת חולית ואחז להוסיף את החלמונים עד לאיחוד.
לחלק את הבצק למנות קטנות לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה.
אחרי שעה לרדד את הבצק מרכיבים את הבצק על רינג ומכניסים להקפאה לחצי שעה.

אגסים ביין:
10 אגסים קטנים קשים
2 כפות דבש
2 כפיות תמצית וניל איכותית
600 מיל יין אדום חצי יבש או יותר תלוי בקוטר הסיר
כוס סוכר.
לבשל את האגסים עד שהם מתרככים.
אחרי שהם מתקררים לחתוך לחצי לגלען אותם ולפרוס בצורת מניפה.

קרם שקדים:
248 גרם אבקת שקדים
248 גרם אבקת סוכר
248 גרם מרגרינה
30 גרם קורנפלור
2 כפות ברנדי או ליקר אמרטו
120 גרם ביצה

אופן ההכנה:
לערבב במיקסר את כל החומרים חוץ מהביצה והברנדי אחרי שנוצר קרם חלק להוסיף את הביצה והליקר
הרכבת הטארט:
אחרי שהוצאנו את הרינג עם הבצק מהמקפיא, למלא 3/4 ממנו בקרם שקדים, להניח עליו את מניפת האגס ולקשט בשבבי שקדים, לאפות בתנור שחומם מראש ב-150 מעלות עד להזהבה

טארט אגסים בקרם שקדים
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים