Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 ביצים
180 גרם סוכר= 1כוס
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 מיץ משמש
קופסת משמ שימורים 310 גרם קמח תופח =2כוסות
גרידת של תפוז אחד

אופן ההכנה
1)מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח וללא מיקסר מכניסים את שאר החומרים והקמת בהדרגה

2) שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות
בקוטר 24ס"מ

3) חותכים את המשמש לפלחים ומסדרים אותם בעיגול
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 דק
בתאבון

עוגת טורט משמש בחושה בקלי קלות_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים