Share with:


פרווה

אופן הכנה


מצרכים:
חבילה בצק עלים מופשר
6 תפוחים גדולים (קלופים וחתוכים לפרוסות דקות)
חצי כוס סוכר
כפית אבקת קינמון
כוס אגוזים קצוצים (לא חובה)
מעט צימוקים למי שאוהב
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:
1- להמיס את הסוכר בתוך סיר חם על הכיריים,
כשהסוכר נמס ומקבל צבע לשפוך לתוכו את התפוחים החתוכים ולהמשיך לערבב עד שהתפוחים מבושלים ואין נוזלים. (על חום נמוך שלא יישרף)
2- להוסיף את הצימוקים והאגוזים.
3- לחלק את הבצק עלים לשלושה חלקים (כל חלק זה רולדה אחת)
לשים את התפוחים על חלק אחד, לקפל את שתי הקצוות מהצדדים ולגלגל לרולדה, (תכינו עוד שתיים)
4- למרוח חלבון ביצה, לחתוך את הרולדה לפרוסות, כמעט עד הסוף,
5- לאפות בחום גבוה עד להשחמת הרולדות. לפזר אבקת סוכר.
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/

שטרודל תפוחים משגע
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים