Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח מנופה
3/4 כוס סוכר
1 כוס שמן
2 כפות אינסטנט וניל
כפית גדושה משפר אפיה
2 סוכר וניל
3 בצים
2 כוסות מים חמימים
2 כפות שמרים יבשים

ללוש במיקסר כ7 דקות.. לכסות ולתת התפחה של שעתיים לפחות…
לחלק את הבצק ל 6 כדורים לתת תפיחה 15 דקות כול כדור לרדד למלבן דק למרוח מילוי לגלגל לרולדה
צמוד למשוך את הבצק ..
לחתוך ל 4 רצועות וליקלוע כמו צמה.
להניח ישר לתבניות אינגליש ולהתפיח לעוד 40 דקות …למרוח מעל בעדינות ביצה טרופה עם כף סוכר..
להכניס לתנור חם 200 מעלות בערך 25 דקות עד שיהיה צבע אחיד זהוב יפה..
אחרי האפיה למרוח מיד רוטב..

מילוי
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
1 כוס שמן
כף קינמון למי שאוהב
כפית תמצית רום
4 כפות אינסטנט שוקולד
לערבב הכול ולימרוח…

סירופ
1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
כף גדושה דבש
2 סוכר וניל

לבשל מעט שהעוגות חמות להשקות עם סירופ חם…

עוגות שמרים
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים