Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק
3 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
50 גר מחמאה רכה
1/2 כוס שמן
2 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
ללוש הייטב לבצק קטיפתי ולשים במקרר ללילה

מילוי
6 תפוחים קלופים וחתוכים לריבועים להניח בסיר ולבשל עם
1/4 כוס סוכר
3 כפות סילן
מיץ מ 1/2 לימון
כף קינמון
עד גמר הנוזלים לקרר היטב,להוציא את הבצק מהמקרר יום אחרי ולעבודה
לקחת אגרוף של בצק ולהניח במקפיא את שאר הבצק לרדד בתבנית למרוח ריבה על גבי הבצק ולפזר כ 6 ביסקויטים פתיבר גרוסים
לשים מעל את מילוי התפוחים ,לפזר ככוס אגוזים קצוצים עם חופן צימוקים וחמוציות ,
להוציא בצק מהמקפיא ולגרד מעל התפוחים בעזרת מיגרדת ולהכניס לתנור ל20 דקות בערך ל180 מעלות
לצנן לפדר אבקת סוכר אם רוצים ולהגיש ניתן לשים את העוגה במקרר
בהצלחה אורה

עוגת תפוחים_מתכון של אורה ארגוב
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים