Share with:


פרווה

אופן הכנה

שכבת הבצק:
1/4 2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
250 גרם מרגרינה רכה
5 חלמונים
כף תמצית וניל
1 סוכר וניל
2 כפות סוכר
לשים במיקסר לבצק אחיד ומשטחים בתבנית מלבנית.

4 כפות ריבה
מערבבים ומורחים מעל שכבת הבצק.

שכבת הקצף:
5 חלבונים
1 כוס סוכר
מקציפים לקצף חזק
1 כוס קוקוס
1 כף פודינג וניל
מוסיפים לקצף

ומאחדים בעזרת מרית בתנועות עטיפה בזהירות לא לשבור את הקצף, אפשר ליישר מעל שכבת הריבה, אני העברתי לשקית זילוף וזילפתי.
אופים בתנור שחומם 160 מעלות כ45 דקות

עוגת ריבה וקצף של סבתא
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים