Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית 2 שרוולים של פתיבר
לקצוץ גס
להוסיף חופן אגוזי מלך קצוצים .

קרם שוקולד:
בסיר רחב נשים מיכל שמנת מתוקה
כוס חלב 100גרם שוקולד מריר
2כפות נוטלה
2כפות קרם נוגט
ולהביא לרתיחה… לא לשרוף!
להסיר מהאש… להוסיף את תערובת את הפתיבר והאגוזים ולערבב עד לאיחוד.
לקרר מעט ולהעביר לתבנית עגולה26 משומנת בתחתית… ולמקרר להתקשות..

קרם ריבת חלב..
2 מיכלים שמנת מתוקה
2 כוסות וחצי חלב
2 פודינג ריבת חלב
להקציץ לקצפת יציבה
להוסיף בתנועת קיפול כף גדושה של ריבת חלב ולקפל פנימה
להעביר על התחתית ושוב למקרר..

גאנש שןקולד
מיכל שמנת מתוקה
100גר שוקולד מריר
כף גדושה נוטלה
להמיס בסיר על אש נמוכה..
לקרר… לשפוך על העוגה ושוב למקרר..

מעל שהגנאש כבר התקשה על העוגה ניתן למרוח או לזגג ריבת חלב
למקרר ללילה לפחות ..

עוגת שוקולד קצפת ריבת חלב_מתכון של אסתר-אתי כראדי
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים