Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
4 ביצים מופרדות
90 גרם מחמאה רכה
20 גרם קמח
גרידה של לימון
2 כפיות מיץ לימון
1/4 כפית קינמון
קורט מלח
250 גרם אגוזי מלך טחון גס
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
50 גרם דבש

לסירופ
180 גרם דבש
4 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים עם המחמאה הרכה .
לאחר מכן מוסיפים את הדבש קינמון גרידת לימון ומיץ לימון, קמח ,אבקת אפייה .
וסוכר וניל מערבבים עד שאין גושים.
מוסיפים את האגוזי מלך ושוב מערבבים.
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת קצף יציב מאוד מוסיפים את התערובת לקצף החלבונים בתנועת קיפול ובהדרגה .
שופכים את התערובת לתבנית בקוטר 22 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות ואופים.
ואופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כ 35 עד 40 דקות.
מחלצים את העוגה במצב פושר ומחממים את בדבש ומיץ לימון.
מחוררים את העוגת עם מזלג ושופכים את הסירופ ומניחים על העוגה אגוזי מלך.
שיהיה לנו שנה הכי מתוקה שיש

עוגת דבש עם אגוזי מלך
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים