Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים
המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)
.
המצרכים:

2\1 ק"ג סולת
4\1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 כף גרידת תפוז
2\1 כוס שמן מחומם
4\3 כוס מים או מיץ תפוזים
4\3 כוס סוכר
4\1 כוס שומשום
2\1 כוס צימוקים קטנים
2\1 כוס אגוזי מלך גרוסים
1 כף מי זהר

.
הכנה העוגה:

להכניס את המצרכים לקערה ולערבב היטב עד קבלת עיסה אחידה.
לשמן תבנית מלבנית ולשטח בתוכה את העיסה.
עם סכין חדה לסמן מנות מעויינים ולנעוץ על כל מנת עוגה חצי שקד או בוטן
לאפות בחום של 180 מעלות למשך שעה או עד הזהבה יפה.
לסירופ סוכר:
2\1 2 כוסות מים
4 כוסות סוכר
1 כף מי זהר
2\1 לימון
1 עלה עטרה (גרניום)

.
ההכנה:
.
להכניס את כל המרכיבים לסיר להביא לרתיחה, להנמיך להבה
ולבשל כ- 35 דקות או עד שיסמיך קלות..
לשפוך את הסירופ החם על העוגה החמה.. ולצנן..

.

כל הזכויות שמורות C