Share with:


פרווה

אופן הכנה

7 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1/2 1 כוסות מיץ תפוזים
1/2 2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה
1.טורפים חלמונים, 3/4 כוס סוכר, סוכר וניל, שמן, מיץ תפוזים בקערה גדולה.
2.מנפים את הקמח מעל ומערבבים לעיסה אחידה ללא גושים
3.מקציפים חלבונים לקצף רך עם הסוכר שנותר ומקפלים בהדרגה לבלילה השנייה
4.מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל 40- 45 דקות עד שנוצר קרום זהוב ורך מלמעלה או עד שהקיסם
יוצא יבש,
אנט זנו
(הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

עוגת תפוזים משובחת טובה לפני הצום ♥
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים