Share with:


פרווה

אופן הכנה

קולפים 3-4 לפתות, עושים איקס במרכז.
שמים בסיר סוכר בתחתית כמות של 2-3 כפות תלוי במתיקות שרוצים.
מבשלים עד שזה הופך לקרמל.מוסיפים מים רותחים, עד לכיסוי, לא להבהל זה עושה רעש חזק 😃.
ואז מוסיפים את הלפתות.
מוסיפים 2-3 תיונים, לא יותר מידי. אני שמה על סיר של ארבע לפתות, שני תיונים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש.
מבשלים על האש פחות או יותר שעה.
ומכניסים לתנור על חום מאה מעלות כל הלילה

שלרם, מאכל עירקי מובהק_מתכון  של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים